Inschrijven Nieuwsbrief

De ideale ruimte voor evenementen

Zoek je een geschikte locatie voor een bruiloft, lezing, evenement? Theater Concordia in Haastrecht, heeft alles wat je nodig hebt. Het is een prachtig historisch gebouw met daarin een modern, cultureel en zakelijk zalencomplex. De combinatie van de mooie ruimtes, een breed scala aan horeca- en cateringfaciliteiten en een goede bereikbaarheid, maken dit de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten voor grote en kleine groepen. Concordia beschikt over moderne faciliteiten zoals een regiebalkon, een beamer, geluid- en lichtinstallaties en gratis Wifi.

Vele zaalindelingen zijn mogelijk. Bekijk hier de huurtarieven.

Theater Concordia is dé locatie voor:

  • particulieren: trouwlocatie, jubilea, familiebijeenkomsten, maar ook voor uitvaarten en condoleances.
  • bedrijven/instellingen: vergaderingen, conferenties, congressen en seminars, bedrijfspresentaties en -films, netwerkbijeenkomsten, personeelsuitjes, relatiemarketing, recepties, workshops, cursussen en lezingen.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Concordia prima te bereiken.

Google Maps

Informatie

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

Zakelijke flyer Theater Concordia - voor  Zakelijke flyer Theater Concordia - achter