Inschrijven Nieuwsbrief

Hedendaagse ruimtes in historische omgeving

Theater Concordia is geschikt voor uiteenlopend gebruik. Concordia heeft mooie ruimten met gratis Wifi en een breed scala aan horeca- en cateringfaciliteiten. Ons theater beschikt over een grote, culturele zaal met een groot podium. Naast de culturele zaal is er een riant en gezellig Grand Café.

Grote culturele zaal

In de zaal kan een tribune opgebouwd worden met 90 zitplaatsen. Dit in combinatie met 110 andere zitplaatsen, biedt aan 200 mensen plek. Voor een bijeenkomst waar gestaan wordt, biedt de culturele zaal zelfs ruimte aan 300 personen. Bekijk hier de huurtarieven.

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Theaterfaciliteiten

Het podium in de grote zaal is 8,95 m breed,  7,65 m diep en 5,00 m hoog. Links en rechts van het podium is een kleedkamer voorzien van douche en toilet. Boven de entree in de grote zaal bevindt zich een regiebalkon met alle technische aansluitingen en een beamer. Klik hier voor gedetailleerde technische informatie.

Grand Café

In het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. Er kunnen 100 mensen zitten en zelfs 150 zitten en staan. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

Combinatiemogelijkheden

De grote zaal en het Grand Café samen bieden plaats aan 450 staande gasten in Concordia. Zowel de culturele zaal als het Grand Café kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. Kortom, de combinatiemogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café staan garant voor hedendaagse ruimtes in een prachtige historische omgeving. Flexibel aan te passen in al uw zakelijke wensen.

Kleine gezelschappen

Theater Concordia is niet alleen geschikt voor grote gezelschappen. Ook voor kleine groepen biedt de culturele zaal en het Grand Café prima sfeervolle mogelijkheden.

 

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Concordia prima te bereiken.

Google Maps

Informatie

Voor meer informatie en contact:

Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.