Inschrijven Nieuwsbrief
Repair Cafe

Elke 1e donderdag van de maand is er het gezellige Repair Café. Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met te repareren spullen naar Theater Concordia te komen. Tijdens de reparatie is er ook tijd voor een praatje en een (gratis) kopje koffie of thee. Je vrijwillige bijdrage is voor het reparatiemateriaal. De Historische Vereniging Haastrecht is ook aanwezig voor het Historisch Café: je kunt vragen stellen of je verhaal doen over vroeger.

De handige (en aardige!) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals:

  • huishoudelijke apparaten, denk aan koffiezetapparaten en broodroosters;
  • elektrisch gereedschap, computers, printers, telefoons, etc.
  • rollators, stepjes en fietsen;
  • klokken en uurwerken;
  • radio’s, versterkers en verlichting.

Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen, messen slijpen en jou helpen met vragen over je computer en tablet.

Repair Café is gezellig

Tijdens de reparatie kun je altijd een praatje maken onder het genot van een (gratis) kopje koffie of thee. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. Van de opbrengst worden reparatiematerialen gekocht.

Historisch Café

Ook de Historische Vereniging Haastrecht is in Concordia op deze donderdagmiddagen. Inwoners van Haastrecht kunnen zo kennismaken met de vereniging, vragen stellen over de geschiedenis van Haastrecht of hun eigen verhaal doen over ‘vroeger’. Er liggen ook historische boeken, documenten en/of foto’s ter inzage.

Zet in je agenda Zet in je agenda
do 5 jan 13:30 - 16:00
Toegang gratis
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook