Inschrijven Nieuwsbrief
Filmmiddag: Familie Wolf

Op jacht naar een nieuw leefgebied belanden broer en zus Wolf per ongeluk op de speelvloer van een theater. Een kudde publiek, die maar niet aan de kant wil gaan, staart de twee aan. Familie Wolf zet alles op z’n kop!

Dan gaat ook nog hun auto kapot en zijn ze gedwongen om bij de mensen te verblijven. Broer Freki en zus Geri verschillen heel erg in hun benadering van de mensen. Freki gaat als een echte Wolf het liefst over tot de aanval, maar Geri is juist nieuwsgierig en begint steeds brutaler aan te pappen met de mensenkudde. Geri raakt steeds meer vervreemd van haar broer. Betekent dit het einde van hun hechte familieband?

Wat begint als een klassieke natuurdocumentaire, waarbij de wolven onderwerp van observatie zijn, ontspoort in een humoristische confrontatie tussen de twee wolven en het publiek. De wolven zijn nieuwsgierig en nietsontziend!

‘Familie Wolf komt hier wonen’ zet alles op z’n kop en daagt je uit om de verschillen tussen jezelf en anderen te ontdekken en te merken dat je zelf ook niet zo gewoon bent als je dacht.

Een theatrale natuurdocumentaire, die uitmondt in een interactieve theatervoorstelling én filosofische talkshow.

Acteurs Ottolien (bekend van ‘Man bijt hond’) en Gerold (bekend van ‘Vis à Vis’ en ‘Meneer Monster’) vullen elkaar perfect aan.

Zet in je agenda Zet in je agenda
wo 3 mei 15:00 - 17:00
Normaal
€ 9,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook