Inschrijven Nieuwsbrief
Kindervoorstelling Jonathan de Zeemeeuw door Niels Brandaan Cotterink

Verhalenverteller Niels Brandaan Cotterink neemt je mee in het verhaal van Jonathan de Zeemeeuw. Een verhaal over jezelf zijn en het ontwikkelen en delen van je talenten, naar het boek van Richard Bach.

Al ruim 25 jaar is Brandaan Cotterink een meester in de vertelkunst, met een tomeloze verbeeldingskracht en rijke fantasie. Keer op keer weet hij met zijn fijnzinnige vakmanschap zijn publiek te verwonderen. Treed binnen in de wereld van de verbeelding!

In deze sprankelende vertelvoorstelling vol humor vertelt en verbeeldt Niels Brandaan Cotterink het verhaal van Jonathan de Zeemeeuw.

Jonathan is een jonge zeemeeuw en wil de beste vlieger van de wereld worden. Hij oefent dag en nacht en ontdekt fabelachtige vliegtechnieken. Zijn vader, die aan het hoofd staat van de meeuwenkolonie, stelt zijn ambitieuze vlieggedrag echter niet op prijs. Na een botsing van 560 km per uur met Freek de Zeemeeuw is de maat vol. Jonathan wordt door zijn vader uit de kolonie gezet. Dan begint voor Jonathan een lange, eenzame reis rond de wereld. Pas als Jonathan Chang, de Blauwe Maanvogel ontmoet, bedenkt hij zich en keert terug naar de groep.

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 26 feb 15:00 - 17:00
Normaal
€ 7,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook