Inschrijven Nieuwsbrief
The Eagles Legacy

The Eagles Legacy: dé Nederlandse tributeband die jou een avond lang laat genieten van de unieke Eagles-sound. Het authentieke geluid is populair bij drie generaties, over de hele wereld. (sta-concert)

Six men on a mission……. Dat is The Eagles Legacy! Ze schopten het onlangs maar liefst tot de finale van het SBS6-programma ‘The Tribute – Battle Of The bands’, gepresenteerd door Gerard Ekdom en met vakjury Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike.

Het begon allemaal in 2002 met zes muzikanten die hun passie deelden voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband The Eagles, De heren brengen je terug in de sfeer van de jaren 70 en 80, toen de Eagles hun grootse successen vierden. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij.

The Eagles Legacy streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk te brengen. Zo creëren ze opnieuw de sfeer en de sound van de fameuze Westcoaststijl. Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy  in Europa een spoor van gewaardeerde concerten achtergelaten. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld hun gastland geweest. Hun mix tussen energie en gevoel is telkens perfect in balans. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber!

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 25 feb 20:16 - 23:00
Normaal
€ 25,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook