Inschrijven Nieuwsbrief
Fuse

In 2022 bestaat Fuse 10 jaar. De formatie viert dat met muziek en anekdotes uit de begintijd, bijzondere covers, vergeten stukken en hoogtepunten uit hun optredens bij Podium Witteman.

Het verhaal van Fuse is een avontuurlijke reis van muzikale grensverkenning en een onuitputtelijke drang tot zelfontplooiing. Op de golven van een nieuwe, klassieke muziekscene breekt de groep in 2015 voor het grote publiek door als huisband van Podium Witteman. Inmiddels is Fuse honderden optredens, drie albums en een Edison Publieksprijs verder. Een route waarin sporen terug te vinden zijn van Béla Bartók, Dave Brubeck, Freddie Mercury, Miles Davis, Maurice Ravel en Britney Spears.

“We begonnen als een groep muzikanten met liefde voor allerlei soorten muziek. Ons doel werd om te spelen wat we wilden, voorbij aan traditie, genre en opleiding, en we wilden alle muziek even serieus nemen.”

Haarlems Dagblad: “Virtuoos, technisch begaafd en vooral tot op het merg muzikaal.”

Het Concertgebouw: “Nederlands meest veelzijdige ensemble.”

Klassieke Zaken: “Fuse staat synoniem voor muzikaal avontuur.”

Fuse bestaat uit:

Adriaan Breunis: altviool | Daniel van Dalen: percussie | Emma van der Schalie: viool | Julia Philippens: viool | Mascha van Nieuwkerk: cello | Tobias Nijboer: contrabas

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 5 nov 20:15 - 22:15
Normaal
€ 25,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook