Inschrijven Nieuwsbrief
Queen Must Go On, Live! in concert 2022

Lions

Winnaar SBS6 programma The tribute, battle of the Band!

Queen Must Go On, komt naar Haastrecht voor een onvergetelijk Queen concert op het Concordiaplein, Queen’s muzikale nalatenschap is nog altijd springlevend! Laat je omvergeblazen door de performance en energie!

 Queen Must go on in Concert ‘The Winning Tour’

Queen Must Go On is de nieuwste sensationele Queen tributeband van Nederland met één visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden.

 

 

Winnaar van ‘The Tribute, Battle of the Bands’

Ze zijn de winnaar van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waardoor ze een uur speeltijd hebben gewonnen in de Ziggo Dome tijdens ‘The Tribute – In Concert’.

Jury en publiek werden omvergeblazen door de performance en energie van de vier bandleden. De juryleden Angela Groothuizen, Spike van Zoest en Cesar Zuiderwijk zijn lyrisch over de kwaliteiten van deze band.

Gespeeld met perfectie

Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring vol overgave! Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten brengen een ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Alle nummers zijn tot in detail uitgezocht en worden gespeeld met perfectie.

Ward Palmen heeft als doel gesteld om de originele zanglijnen van Freddie zo precies mogelijk te benaderen. Gelukkig heeft Ward een flink bereik, waar hij menig publiek mee betovert.

Het gitaarspel en de solo’s van Ralph Derksen zijn adembenemend. Geert Horvers (bas) en Erwin van Welie (drums) leggen een vette basis neer waardoor je op geen enkel mogelijke manier stil kan blijven staan of zitten.

Voor de echte Queen sound wordt gebruik gemaakt van dezelfde instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikte, voor een nog authentieker gevoel.

Geniet van de grootste hits van Queen

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Alle hits zoals ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Are The Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en natuurlijk ‘The Show Must Go On’ komen voorbij, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

De combinatie van een indrukwekkend decor, een podium vol lampen, special effects, een energieke show en alle Queen hits, maken dit tot een ware beleving.

Do you want to experience a kind of magic?
The show must go on, so let’s play the game together. Maybe we become the love of your life.

Muzikanten: Ward Palmen (zang), Ralph Derksen (gitaar), Geert horvers (bas) en Erwin van Welie (drums).

Leeftijd 18+

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 17 sep 20:00 - 01:00
Normaal
€ 25,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook