Inschrijven Nieuwsbrief
Tribute festival met Queen Forever en Rondje Doe Maar

Let op! Tickets zijn vanaf heden beschikbaar voor dit evenement, dit evenement vindt alleen plaats zonder 1,5 meter regel en met corona check app, mocht onverhoopt blijken dat het evenement geen doorgang kan vinden wordt dit evenement verplaatst. Met de aankoop van uw tickets accepteert u de regelgeving omtrent Covid19 en de daarbij behorende maatregelen van het moment.

Tribute bands van hoge kwaliteit zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit de programmering van Theater en Grand café Concordia, speciaal voor de viering van het 10-jarig bestaan een Tribute Festival met twee premium tribute bands die tot de top van Europa behoren!

Na een uitverkochte zaal in 2019 komt De beste Queen tributeband van Europa terug naar Haastrecht!

Onder leiding van Leadzanger Timothy Drake doet Queen Forever iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse Rockformatie ‘Queen’. In een twee uur durende full decor Rockshow speelt de band 100% live al je favoriete Queen nummers.

Interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel.

Queen Forever is een act die je moet zien, horen en ervaren.

Rondje Doe Maar is de allerbeste ‘Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits als ‘sinds een dag of twee’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar.

Rondje Doe Maar is Neerland ‘s enige echte Doe Maar tribute band, officieel geautoriseerd door Henny Vrienten himself. In eigen stijl brengt deze tribute band de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia is de band in haar element. Hierbij mag natuurlijk hun landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red en anderen.

Leeftijd 18+

Zet in je agenda Zet in je agenda
vr 17 sep 20:15 - 01:00
Normaal
€ 25,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook