Inschrijven Nieuwsbrief
Eric Vloeimans

I.v.m. de nieuwe Corona maatregelen is dit programma geannuleerd.
Improviserend trompettist en componist Eric Vloeimans zorgt met Sjoerd van Eijk op piano voor een verrassende muzikale beleving. Zijn motto: ‘Ik maak muziek voor miljoenen, maar die heb ik nog niet allemaal bereikt.’

Eric Vloeimans’ (1963) werk wordt gekenmerkt door een melodische en lyrische kracht, en een karakteristiek, individueel geluid dat in de meer ingetogen stukken fluwelig of fluisterend wordt genoemd. Hij blijft altijd zichzelf en geeft nooit toe aan de smaak van het grote publiek.

Vloeimans is als Bekende Nederlander regelmatig te zien in De Wereld Draait Door, Vrije Geluiden en in diverse cultuur- en amusementsprogramma’s. 

Sjoerd van Eijck (1992) is een pianist, componist en docent uit Breda. De afgelopen jaren ontwikkelde Sjoerd zich als een lyrische en avontuurlijke pianist die beweegt binnen de sferen van Erik Satie, aldus JazzNu.com. Dit staat zowel centraal in zijn spel als in zijn composities. Daarnaast is hij bekend vanwege zijn opvallend mooie toucher. Hij is betrokken bij talloze andere bands en projecten en als docent verbonden aan Fontys School, Academic of Music and Performing Arts, conservatorium Tilburg en de Nieuwe Veste.

‘Zijn touché is vlekkeloos en de rust die hij zoekt in zijn spel, en voortdurend vindt, is van begin tot eind een zegen voor de luisteraar en zijn medemusici.’Progjazz.nl

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 22 jan 20:15 - 22:15
Geen webverkoop
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook