Inschrijven Nieuwsbrief
Een avond met H6
De André Hazes tribute van Nederland!

In 2003 speelt Hazes zijn een-na-laatste concert, niet lang voor zijn overlijden in 2004. Dit concert zal herinnerd worden als één van zijn meest indrukwekkende. Hij brengt in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en bijgestaan door zijn meezingende fans. 15 jaar na dato nemen 13 topmuzikanten je tijdens ‘Een avond met H6’ mee terug in de tijd. Houd rekening met de rillingen die de fantastische Hazes-vertolker je zal bezorgen. Het wordt net als toen een avond om samen te dansen, te zingen, te lachen, een traan te laten en vooral om te genieten.

Geen enkel repertoire in Nederland is zo bekend en geliefd als dat van André Hazes. Jaren na zijn dood is deze nationale held nog steeds immens populair. Wie kent niet ‘Een Beetje Verliefd’, ‘De Vlieger’, ‘De Hoogste Tijd’, ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘Ik Leef Mijn Leven’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’? Met 10 nummers in de top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kunnen we nog steeds niet om de beste Nederlandse volkszanger aller tijden heen. 

Hazes’ concert in 2003 zal herinnerd worden als één van zijn meest indrukwekkende. Hoewel zijn gezondheid niet optimaal is, brengt hij in de Amsterdam Arena zijn repertoire met volle overtuiging en wordt daarbij het hele concert bijgestaan door zijn fans, die uit volle borst meezingen.

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 27 nov 20:15 - 23:00
Normaal
€ 25,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook