Inschrijven Nieuwsbrief
Bloody Buccaneers (Tribute to Golden Earring)

Uitstekende tributeshows horen bij de programmering van Theater Concordia! Met zo’n 200 liveoptredens en zo’n 50 Earring-krakers in hun repertoire brengt Bloody Buccaneers de Golden Earring in Haastrecht tot leven.    

Natuurlijk spelen Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits: ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ en natuurlijk millionseller ‘Radar Love’. Maar ook liveklassiekers als ‘Another 45 Miles’, ‘Back Home’, ‘Going To The Run’ en ‘Long Blond Animal’ staan op de playlist.   

Bloody Buccaneers is één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia.

De band speelt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia. Onder de Buccaneers-fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets, die de band zelfs op Radio 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden. 

Golden Earring Fanclubdag

In 2015 organiseerde de immens populaire Golden Earring Fanclub een fanclubdag. De échte Earring kon niet spelen, omdat sommige Earring-leden andere verplichtingen hadden, dus werd Bloody Buccaneers gevraagd. Zij speelden die dag met veel succes én met als gastdrummer niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, de fans razend enthousiast achterlatend. 
Radio concerts
Bloody Buccaneers heeft ook al tal van live-radioconcerten gespeeld, zoals voor het populaire ‘Parkroad Café’ vanuit De Boerderij in Zoetermeer. Hiermee kwamen de Buccaneers in het rijtje van illustere gasten, zoals Jan Akkerman, te staan.

Leeftijd 16+

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 20 nov 20:15 - 00:00
Normaal
€ 17,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook