Inschrijven Nieuwsbrief
Kasper van Kooten: Deeltijd

Het is Deeltijd! Kasper komt zichzelf dolgraag delen, liefst in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen. In zijn nieuwe cabaretprogramma Deeltijd vertelt en zingt Kasper met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! (En daarna natuurlijk graag delen.)

Hij wordt gek van de om aandacht klagende BN’ers, de kijk-eens-wat-ik-doe-bootcampers en de dry-january-knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte? Wat delen onze vrienden en met wie? Wie tagt ons in een foto waardoor wij zomaar een deeltje van iemands delen worden?

Kaspers eigen leven gaat ook in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om het grootste deel van zijn aandacht, al is dat inmiddels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt.

Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij 50 is geworden. Het is Deeltijd!

Over Kasper van Kooten:
Kasper verscheen afgelopen jaar veelvuldig op televisie: als imitator in het satirische RTL Exclusief en als acteur in NPO successeries De K van KarlijnOogappels en All Stars & Zonen.
Voor meer publieksreacties zie kaspervankooten.tv/pers

Zet in je agenda Zet in je agenda
vr 29 okt 20:15 - 22:15
Normaal
€ 19,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook