Inschrijven Nieuwsbrief
Filmmiddag: Peter Rabbit

Peter Rabbit is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Peter Rabbit, meneer Verhoef en buurvrouw Bea. Een heerlijke film voor de hele familie! Nu krijgt dit konijn de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action-animatiefilm.
De strijd tussen Peter Rabbit en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

In de originele versie met Domhnall Gleeson (Star Wars: The Last Jedi) als Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne als Bea (Annie). James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) heeft de stem ingesproken van Peter Rabbit. De stemmen van Flopsy, Mopsy en Cottontail worden ingesproken door Margot Robbie (I, Tonya), Elizabeth Debicki (The Guardians of the Galaxy: Vol. 2, The Night Manager) en Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi).

Alle leeftijden

Lengte: 103 min.

Jaar: 2019

 

Zet in je agenda Zet in je agenda
wo 20 okt 14:00 - 15:30
Kids
€ 4,50
Volwassene
€ 9,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook