Inschrijven Nieuwsbrief
Javier Guzman. In vertwijfeling verblijven
Try out oudejaarsconference 2021

Ook in 2021 kan Javier niet achterblijven met een oudejaarsconference. Zo’n memorabel jaar moet zeker besproken worden! Hij is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect.
Javier 
beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen!

Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Hij is geboren op Gran Canaria en is op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland geëmigreerd. In 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In het derde jaar van deze opleiding (2002) won hij zowel de jury- als publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Hij is ondertussen niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Inmiddels heeft hij maar liefst zes sinterklaasconferences, drie oudejaarsconferences en negen avondvullende theaterprogramma’s op zijn naam staan

Zet in je agenda Zet in je agenda
do 7 okt 20:15 - 22:15
Normaal
€ 19,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook