Inschrijven Nieuwsbrief
Golden Earring Tribute - Bloody Buccaneers

Geannuleerd!
Tribute shows van hoge kwaliteit zijn niet meer weg te denken uit de  programmering van Theater Concordia dit maal hebben we 1 van de meest succesvolle Tribute bands van Nederland bereid gevonden om in Corona tijd te komen spelen!

Met zo’n 200 live optredens en zo’n 50 Earring krakers op hun repertoire, is GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia.

Het spreekt vanzelf dat Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits speelt zoals “Twilight Zone”, “When The Lady Smiles” en natuurlijk millionseller “Radar Love”. Maar ook live-klassiekers als “Another 45 Miles”, “Back Home”, “Going To The Run” en “Long Blond Animal” staan op de playlist.

De band speelt overigens niet uitsluitend in Nederland, maar wordt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia gevraagd. Onder de Buccaneers fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets die de band zelfs op Radio 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden.

BLOODY BUCCANEERS OP DE GOLDEN EARRING FANCLUBDAG

In 2015 organiseerde de immens populaire Golden Earring Fanclub een fanclubdag. De échte Earring kon niet spelen omdat sommige Earringleden andere verplichtingen hadden, dus werd Bloody Buccaneers gevraagd en speelden die dag met veel succes én met als gastdrummer niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, de fans razend enthousiast achterlatend.

RADIO CONCERTS Bloody Buccaneers heeft ook al tal van live radio concerten gespeeld zoals o.a. voor het populaire radio programma ‘Parkroad Café’ vanuit De Boerderij in Zoetermeer. Hiermee kwamen de Buccaneers in het rijtje van eerdere illustere gasten zoals Jan Akkerman (Focus, Brainbox), Eelco Gelling (Cuby+Blizzards), Dany Lademacher (Hermans Brood) Robert-Jan Stips (Nits), en Thijs Van Leer (Focus).

Leeftijd 16+

Zet in je agenda Zet in je agenda
vr 27 nov 20:30 - 00:00
Normaal
€ 22,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook