Inschrijven Nieuwsbrief
Het beste van Hollandse Bodem!

Na alle succesvolle Tribute shows leek het ons tijd voor een Tribute aan het Hollandse levenslied en de Hollandse kroeg scene waarin bijna alle kroeg muziektoppers voorbij komen! Niemand minder dan bekende Hollandse feestzanger Danny Nicolai, Dj Barry Brand en zanger Jan Woudenberg brengen een bomvolle avond vol herkenning! Een topavond binnen de RIVM richtlijnen met een exclusieve eigen theater productie!

Bij de toegangsticket zit een Hollandse borrel plank voor jouw en je gezelschap inbegrepen en een lootje voor een te gek Hollands feestpakket!

De avond wordt volgens RIVM richtlijnen georganiseerd, dit betekent onder meer dat iedereen een vaste zitplaats heeft en dat reserveren en registreren verplicht is.

Danny Nicolay is al lang geen onbekende meer in de Nederlandse Showbizz wereld. De Nederlandse zanger heeft al vele hits en albums op zijn naam staan waaronder: Waanzinnig, NEE!, Je moest eens weten en de Geur van je huid!

Danny Nicolay heeft onder andere op grote festivals en evenementen zoals het Jordaan Festival , Hilversum A-live, Museumplein en de Nacht van Oranje in Ahoy opgetreden. Ook was Danny veelvuldig te zien en te horen op radio en TV waaronder TROS Muziekfeesten, SBS shownieuws, Hart voor Muziek, Life4You, Sterren.nl, Radio 538, Radio NL en bijna alle regionale en lokale zenders

In april 2011 deed Danny auditie voor Wie wordt de 5de Topper. Uiteindelijk eindigde Danny samen met Judith Peters op de eerste plek. En mochten ze de Toppers bij drie uitverkochte concerten in de Amsterdam ArenA vergezellen.

Danny Nicolai weet als geen ander het Hollandse lied en feest genre te brengen!

Barry Brand is al jaren actief op het gebied van entertainment, draaien en presentatie. Sinds zijn 13e is hij al bezig met muziek en feesten. Ervaring heeft Barry zat. Zo werkte hij al eerder voor de drive-in shows van Veronica, 100%NL, Q-music en de Bolle Jan Show. Barry draait geregeld in populaire kroegen als Café Tante Roosje en Jantjes verjaardag in Amsterdam. Naast draaien als DJ in het land was hij iedere werkdag te horen bij Radio Decibel met de ochtendshow deze ruilde hij dit jaar voor radio Wildfm.

”Barry voelt als geen andere iedere sfeer aan en maakt van elk evenement een ongekend succes.”

Jan Woudenberg heeft zijn muzikale sporen in onze regio meer dan verdiend! In 2020 bracht hij samen met Rob van Zaal en Erwin het nummer  Een biertje nog! Dit nummer werd een dikke carnavals knaller in de regio!

Menig event, feest of kroeg komt in feest stemming als Jan zijn nummers ten gehore brengt van gevoelige plaat, schudden met je billen tot echte kroeg hits, van Hazes tot de Toreador Jan Woudenberg heeft het in zijn repertoire! De tent gaat gegarandeerd op zijn spreekwoordelijke kop!

Leeftijd 18+

 

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 14 nov 20:30 - 00:00
Normaal
€ 19,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook