Inschrijven Nieuwsbrief
Maurice Hermans: Liedjes van Toon

Wegens omstandigheden geannuleerd!
Genieten van poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom de onvergetelijke Toon Hermans. Vertaald in een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek van Maurice, de zoon van Toon.

Een muzikale ontmoeting met de liedjes en grootste hits van Toon. Een avond over harmonie, passie, beleving, herkenning, liefde en over de grote dingen die vaak zo klein gekoesterd worden als je ze ziet.

Fratsenmaker
Toon Hermans was geen cabaretier. Hij noemde zichzelf een clown, en meer een feestneus dan de wijsneus. Een Fratsenmaker. Toon wilde niets liever dan de mensen tussen acht en elf uur hun problemen en zorgen doen vergeten. Hij speelde voor hen ‘de zon’, het moeilijkste engagement dat er is. Want de ware clown is altijd mild, hij wil geen pijn doen, omdat hij weet, héél diep in zijn hart, dat er al zoveel pijn is in de wereld.

‘Liedjes van Toon’ is een intieme voorstelling met Maurice Hermans (de zoon van Toon; verteller & zang), Astrid Cattel (zang) en Harrie Herfst (piano).

Maurice Hermans volgt met zijn theatergezelschap vader Toon in een avondvullend programma in de tijdlijn van zijn gedachten.

Leeftijd 14+

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 3 okt 19:30 - 21:00
Normaal
€ 17,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook