Inschrijven Nieuwsbrief
Verhalen Café

UITVERKOCHT!
In het Verhalencafé draait het uiteraard om de verhalen. Er is een open podium voor de ervaren en minder ervaren verteller. Iedereen met een leuk, mooi, interessan verhaal van 10 minuten is welkom. Dan is er na de pauze steeds een voorstelling van een (semi) professioneel verhalenverteller. Op 6 september is dit Ailun Elzenga.

Reserveren voor het verhalen café ? of aanmelden voor het open podium? Dat kan via verhalencompagnie@gmail.com
Uw vrijwillige bijdrage mag “in de hoed” .

Open podium

  • Annet Breure met een plantenverhaal
  • Hanneke Wiersma met het familieverhaal van Van der Kop uit Schoonhoven
  • Esther de Jong met een verhaal uit haar hoge hoed, oftewel verrassing!

Na de pauze geen 10-minuten verhalen meer. Dan is het tijd voor de gastverteller Ailun Elzenga. Ze heeft in 2018 meegedaan aan Verhalen tussen Oud en Nieuw en wist veel mensen te raken met haar intieme kerstverhaal. Ook nu heeft ze weer een prachtig verhaal voor u in petto.

Aan de voet van een droom
door Ailun Elzinga en David Samson

In de verhalen die Ailun vertelt, is ze altijd opzoek naar de kracht die in een mens schuilt, de verwondering en liefde voor het leven en hoe de ervaring van het leven je dichter bij jezelf brengt. Ze verhaalt over een man, die na het verlies van een dierbare, het besluit neemt zijn droom na te jagen. Hierdoor creeert hij iets prachtigs. Het verhaal wordt muzikaal begeleid door David Samson. David is een muzikale goudsmid die met percussie-instrumenten de mensen meeneemt op een muzikale reis.

Ailun Elzenga, docent aan  de Nationale Vertelschool, en altijd vol nieuwsgierigheid naar levensverhalen van anderen is een sprankelende vertelster. Vertellen is voor haar een manier om het leven te vieren, te doorgronden en te eren.
Ailun2400-1200
Ailun: “Ik  heet je in deze bijzondere tijd welkom om samen te luisteren!”

 

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 6 sep 15:00 - 16:45
Geen webverkoop
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook