Inschrijven Nieuwsbrief
Live! op zondag: Windfall

Al 35 jaar herken je Windfall aan het enorme enthousiasme van de bandleden. De band vertolkt popklassiekers van The Beatles, The Hollies, The Fortunes en The Doobie Brothers tot de Bee Gees, Dusty Springfield, The Pointer Sisters, Cher, Smokie en The Eagles. Een heerlijke dansmiddag dus!

 

Windfall heeft een avondvullend repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80. Windfall is in 1977 in Oudewater opgericht en heeft zijn sporen duidelijk verdiend. De band voelt zich thuis op elk evenement en is alleen tevreden over een optreden als de bezoekers, dansers en luisteraars een fijne avond hebben gehad.

Zo komen er niet alleen songs van The Beatles, The Hollies, The Fortunes, The Doobie Brothers en de Bee Gees voorbij, maar ook songs van Dusty Springfield, The Pointer Sisters, Cher, Smokie en The Eagles worden niet vergeten.

Ook nu in het 35+-‘levensjaar’ wordt er wekelijks met veel enthousiasme gerepeteerd en het repertoire wordt steeds vernieuwd. Op 26 januari 2002 werd het 25-jarig jubileum op grootse wijze gevierd met een nieuwe cd, 25 Years genaamd.

Windfall is in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen bekend. Zo was de band al een graag geziene act op festivals in België en Duitsland. In 1995 stond de groep zelfs in de Amerikaanse ‘Hit Review Top 40’ op een 4e plaats met het nummer ‘Steppin on a Saturday Night’. Ook op tv was Windfall regelmatig te zien bij Veronica’s ‘Western Lifestyle’ en omroep MAX.

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 9 aug 15:00 - 18:00
Normaal
€ 5,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook