Inschrijven Nieuwsbrief
Het neefje van Rupsje Nooitgenoeg

Wie kent hem niet?? Die rups die altijd maar eet en eet en nooit genoeg heeft! Maar weten jullie dat hij ook een neef heeft? André Verhagen van poppentheater het @penstaartje heeft daar een hele leuke en vrolijke voorstelling over gemaakt speciaal voor peuters en kleuters. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook van harte welkom!

De voorstelling begint als André naar de winkel gaat om boodschappen te halen. Zijn vriendje Jasper wil alleen niet eten, hij heeft zin in een verhaaltje…André weet een leuk boek over eten en als André het boek gaat voorlezen horen we al snel hap..smak…smak…en ja hoor…..daar heb je de neef van die beroemde rups! Het rupsje eet en eet. Het zit in de familie….hij heeft nooit genoeg. Hij eet ook nog eens het hele boodschappenmandje leeg. En rupsje Hap.smak.smak? Hij wordt groter en groter, maakt een cocon en veranderd in een schitterende vlinder.

Een vrolijke voorstelling voor kinderen van 3-6 jaar met een boodschap die niemand zal vergeten, als je groeien wilt, moet je wel goed eten!

***leuk voor een kinderfeestje!***

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 16 feb 15:30 - 16:30
Normaal
€ 7,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook