Inschrijven Nieuwsbrief
Heer Otto: Ridder Florian

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Maar vandaag heeft Florian er genoeg van! Een voorstelling over bang zijn voor van alles en toch de moed hebben om te proberen.

Ridder Florian is niet bepaald een held. Behalve voor draken is hij ook bang voor stoere ridders, boze buurmannen en slapen in het donker. Vandaag heeft Florian er genoeg van. Hij wil niet meer bang zijn! Maar hoe doe je dat? Er is maar één oplossing: op bezoek gaan bij het oude vrouwtje. Oei, bij die gedachte staat Florian te trillen op zijn benen. Zal hij het durven?

Ridder Florian, een humoristische muzikale voorstelling om bij te giebelen en griezelen. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater, mét live muziek.

Gebaseerd op de Ridder Florian prentenboeken van Marjet Huiberts en Philip Hopman. Boordevol liedjes en avonturen!

Heer Otto

Welkom bij theatergroep Heer Otto. Het theatergezelschap met voorstellingen boordevol bijzondere moestuinen, unieke pinguïns, knuffelige draken e?n grappige, vaak gekke en altijd lieve dames en heren.

Heer Otto maakt muzikale, humoristische voorstellingen met een duidelijke boodschap. Verhalen die gaan over iedereen. Gebaseerd op kinderboeken, met bekende en nieuwe personages. Altijd met een typisch Heer Otto sausje. Verrassend, cabaretesk en vol spelplezier. Noem het interactief, noem het kleurrijk, noem het toegankelijk jeugdtheater. Altijd met live muziek.

Heer Otto is opgericht door Heer Rick Schellinkhout en Dame Lidion Zierikzee. Als artistiek leiders en acteurs bedenken en spelen zij alle producties.

Credits

Tekst & spel:Rick Schellinkhout & Lidion Zierikzee
Live muziek & liedjes:         Anke Timmer & Esmay Usmany
Decor:                                     Frans Krom
Poppen:                                  Figurentheater Ennadien Blink
Schilderingen:                      Philip Hopman
Productie:                             Wytske Mullender

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 3 nov 14:00 - 16:00
Jeugd met Jeugdpasp. met 10% vroegboekkorting
€ 8,10
Vroegboekkorting 10%
€ 9,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook