Inschrijven Nieuwsbrief
BOOM, like that! - A tribute to Dire Straits and more

Love over Gold uit 1982 is een van de beste albums van Dire Straits met ‘Telegraph Road’ en ‘Private Investigations’. De 8-koppige tributeband BOOM, like that! speelt het album integraal en helemaal live. Na de pauze wordt ‘and more’ andere prachtige muziek van Dire Straits en Mark Knopfler gespeeld.

Staconcert met beperkt aantal zitplaatsen

Love over Gold was het vierde studioalbum van de band en telt slechts vijf nummers. Een karakteristiek album met klassiekers als ‘Telegraph Road’, hét nummer voor de meeste fans en ‘Private Investigations’, een van de grootste hits van Dire Straits. Maar ook ‘Love over Gold’, een prachtig meeslepend nummer met klassiek gitaar, dat bijna nooit meer live ten gehore wordt gebracht.

Precies zoals je het verwacht en precies zoals het op de plaat staat, aangevuld met heel af en toe een eigen sausje. ‘and more…’ staat voor het gedeelte na de pauze, waarbij de prachtige muziek van andere albums van Dire Straits en Mark Knopfler wordt gespeeld. Een must voor elke Dire Straits/Mark Knopfler-fan, sterker nog… een must voor elke muziekliefhebber!

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 14 dec 20:15 - 22:15
Vroegboekkorting 10%
€ 21,15
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook