Inschrijven Nieuwsbrief
Repair Cafe

Elke eerste donderdag van de maand is er Repair Café. Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met zijn of haar kapotte spullen naar Theater Concordia te komen om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken.

De handige (en aardige!) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals:

·         huishoudelijke apparaten, denk aan koffiezetapparaten en broodroosters;
·         elektrisch gereedschap;
·         rollators, stepjes en fietsen;
·         klokken en uurwerken;
·         radio’s, versterkers en verlichting.

Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen, messen slijpen en jou helpen met vragen over je computer en tablet. Het Repair Café is ook gezellig. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en er staat een (gratis) kopjebakje koffie of thee voor je klaar. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. Van de opbrengst worden reparatiematerialen gekocht..

Het concept Repair Café is in 2009 ontstaan in Amsterdam, en is een initiatief van Martine Postma, destijds journalist en publicist. Zij richtte in 2010 Stichting Repair Café op. Deze stichting biedt ondersteuning aan lokale groepen in de hele wereld die zelf hun eigen Repair Café willen beginnen. De stichting ondersteunt ook het Repair Café in Haastrecht.

Zet in je agenda Zet in je agenda
do 4 jul 13:30 - 16:00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook