De Zagerij Pro Projectkoor: Choir Company Classic

The Choir Company, organisator van kortlopende koorprojecten in heel Nederland gaat aan het einde van het seizoen een bijzondere samenwerking aan met stijkersensemble “De Zagerij Pro”. Zo’n 35 enthousiaste zangers en zangeressen werken keihard aan een afwisselend programma dat op zondagmiddag 27 mei uitgevoerd zal worden in het sfeervolle Theater Concordia te Haastrecht.
In mei 2016 richtte Cora Paulides het ensemble Zagerij Pro op, bestaande uit 5 professionele musici, een vervolg op het reeds eerder opgerichte ensemble De Zagerij voor amateurs.Het ensemble bestond in eerste instantie uit 4 cellisten. Na enige tijd is de bassist toegevoegd om de prachtige sonore klank van de celli in de laagte te verdiepen met de diepe toon van de bas.
Naast een selectie instrumentale stukken waaronder titels als: Air, Something Stupid, Jack Sparrow en de Tritsch Tratsch Polka voert De Zagerij samen met het projectkoor van The Choir Company en sopraan Marielle van ’t Veld klassieke titels uit als: Sanctus (Schubert), Ave Verum (Mozart), Enosh (Lewandowsky) en Amate Adea (Jenkins). Daarnaast kun je ook luisteren naar moderne titels als Conquest of Paradise (Vangelis), Thank You For the Music (ABBA)….. repertoire, afkomstig uit alle stijlperioden waarbij alle arrangementen werden geschreven door Cora Paulides. Kom luisteren en geniet van een heerlijk zondagmiddag matinee voor jong en oud!

THEATER CONCORDIA- HAASTRECHT
Zondag 27 mei, 15.00 uur. Kaarten: € 7,50 p.p.
reserveren: stuur een mail naar info@choircompany.nl

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 27 mei 15:00 - 18:00
Geen webverkoop
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook