Inschrijven Nieuwsbrief
Live op zondag: Clean Foot Clan

Het top 40-bandje uit Oudewater van 45 jaar geleden maakt een comeback! Het repertoire is niet echt veranderd. Dus volop terug in de tijd. Sweet memories ophalen met goede muziek van The Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival enzovoort.
Eind jaren 60 tot begin jaren 70 was er in Oudewater een ‘top 40-bandje’. Nu, 45 jaar later, vormen Hans Plas, Hans Mulder, Henry Plas, Berry Swaan, Rob Venstra en Gé de Jong de huidige bezetting van de Clean Foot Clan.
‘Tijdens “Oudewater 750 jaar stad” hebben we onze revival meegemaakt en weer geproefd aan de Clean-sfeer. Dat smaakt naar meerrrrrr. Daarom: Concordia here we come!’
Het repertoire is niet echt veranderd. Volop terug in de tijd dus, en memories ophalen met muziek van The Stones, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Monkees, Sandy Coast, Q65, The Golden Earring, toen nog met een ‘s’, Fleetwood Mac, The Eagles en ga zo maar door.
De betekenis van de naam van deze coverband is te vinden in Suske en Wiske nr. 127: De Knokkersburcht. Dat album is opnieuw uitgebracht, een revival. De Clean Foot Clan kan daarbij niet achterblijven!

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 9 dec 15:00 - 18:00
Normaal
€ 7,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook