Inschrijven Nieuwsbrief
Challenge dance and percussion: Constructions

UITVERKOCHT! 

Challenge is de Schoonhovense dans- en percussiegroep die dans en live slagwerk combineert tot spetterende, afwisselende theatervoorstellingen. In de nieuwe voorstelling Constructions neemt Challenge het begrip constructie letterlijk en figuurlijk onder de loep.

Voorstelling Constructions

Dans- en percussiegroep Challenge combineert dans en live slagwerk tot een spetterende en afwisselende theatervoorstellingen. In de nieuwe voorstelling ‘Constructions’ neemt Challenge het begrip ‘constructies’ letterlijk en figuurlijk onder de loep. Er is een duidelijk samenspel te zien tussen de opzwepende ritmes, stemgeluid en prachtige melodieën, uitgevoerd door de twee muzikanten, en bewegingen van de dansers.

Gratis djembé workshop

Kom je ook naar de voorstelling van dans- en percussiegroep Challenge? Dan bieden wij jou graag de mogelijkheid aan om gratis deel te nemen aan een djembé workshop voorafgaand aan de voorstelling (18:30 – 19:10). Hierin zullen de percussionisten van Challenge je meenemen in een kort verhaal over de djembé, waarna je uiteraard zelf aan de slag gaat. Na het uitleggen van drie slagtechnieken, zul je deze toepassen in verschillende ritmes en leer je zelfs te praten middels je djembé.. Interesse?  Na afloop word je een drankje aangeboden. Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor 12 deelnemers!

Aanmelden djembee-workshop via voorstellingen@theaterconcordia.nl

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelname is op volgorde van ontvangst aanmelding.

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 16 feb 20:15 - 22:15
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook