Inschrijven Nieuwsbrief
Mamma-s aan de poort: Zucht
Beauty & Brains verwenavond

Beauty & Brains ladiesnight & theater

Zucht… is een interactieve, unieke en ludieke voorstelling met veel (meezing)liedjes vol situaties waaraan iedereen zich moeiteloos kan spiegelen. Ingrid en Vivian zijn schaamteloos in het delen van hun levenservaring en dagelijkse ongemakken. De vrouwelijke ondernemers van Beauty & Brains Krimpenerwaard maken er deze dag weer een gezellige happening. BB2016-logo-landschap
Uitblazen en uitlachen dames, want Mama’s aan de Poort brengt deze voorstelling met veel uitgeademde overgave en zorgt voor hilariteit, herkenning en sfeer. Alle dames en heren mogen meezingen en natuurlijk meezuchten.
Vivian Wesselingh stond jaren op het podium in binnen- en buitenland met onder meer Carlo D’Wys & The Voices of Soul (o.a. North Sea Jazz) en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten.
De Nederlandse Ingrid Mank heeft haar sporen verdiend in België, waar ze onder andere gewerkt heeft met Zap Mama, Clouseau en Will Tura. Ze schreef als singer-songwriter voor deze en vele andere artiesten. Drie van haar songs hebben de afgelopen jaren nummer 1 in de Belgische hitlijsten gestaan! Ingrid is actief als zangcoach voor The Voice in België.

Zet in je agenda Zet in je agenda
vr 26 okt 19:00 - 23:00
Normaal
€ 15,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook