Debby Petter: in mijn hoofd

In haar vierde theatermonoloog speelt Debby Petter een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. Heel veel. Zijn halve leven is verzonnen. Misschien zelfs wel meer. Het gaat om grote leugens. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk.

Tekst & spel Debby Petter
Regie Koen Wouterse

Debby Petter was een aantal jaren werkzaam in het onderwijs, waarna ze voor de televisie koos. Eerst werkte ze voor de Amsterdamse zender AT5, daarna presenteerde ze twee seizoenen bij de KRO het programma Spoorloos, waarna zij zes jaar lang nieuwslezeres was bij zowel het NOS Journaal als het Jeugdjournaal.

In 2002 richtte Debby samen met Suzette Wyers Stichting Metakids op en was van 2006 t/m 2015 voorzitter. Sinds 1 januari 2016 maakt zij deel uit van het comité van aanbeveling.

Samen met de actrice Wivineke van Groningen speelde Debby in 2009 de eenakters Hexen en Mijn Man van Youp van ’t Hek. Ook was zij te zien als een van de vrouwen in de theaterhit Zadelpijn en ander damesleed naar de bestseller van Liza van Sambeek. Deze voorstelling werd genomineerd voor de Toneel Publieksprijs 2011. Debby speelde ook in Zadelpijn 2 (2012/2013).

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 3 nov 20:15 - 22:15
Normaal
€ 15,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook