Inschrijven Nieuwsbrief
Tiny Little Bigband

TLBB is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze ‘party kings’ van TLBB beheersen de juiste combinatie van repertoire, onberispelijke uitstraling en entertainment van het hoogste niveau. De liefde voor de grootste entertainers, zoals Frank Sinatra, Sammy Davis Jr., Michael Bublé en Robbie Williams, klinkt door in swingende bewerkingen. De band is de vaste act op toplocaties: het Amstel Hotel, De Librije, Huis ter Duin en Hotel New York. Staconcert, enkele zitplaatsen.

De muziek
Je herkent Dean Martin en The Offspring, maar ook Louis Prima en Aerosmith. Uitgekiende arrangementen zorgen ervoor dat deze kleine bezetting klinkt als een voltallige bigband. De aanstekelijke energie van Franklin Brown en zijn strak swingende begeleiders zorgt voor een grote groep bewonderaars van alle leeftijden.

Naast de bekende kersthit ‘You Put The X In X-mas’ heeft de band inmiddels drie succesvolle albums uitgebracht. Op dit moment wordt er gewerkt aan het vierde album.

De band
TLBB treedt op in verschillende samenstellingen en is daardoor geschikt voor elk denkbaar evenement. Ze komen met een 8-mansband naar Haastrecht: de compacte TLBB + blazerssectie. Tiny Little Bigband heeft al bij vele honderden galadiners, bruiloften, recepties, festivals, huiskamerconcerten, bedrijfsevenementen, premières, theater-, radio- en televisieprogramma’s mogen optreden.

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 1 dec 20:15 - 22:15
Normaal
€ 16,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook