Inschrijven Nieuwsbrief
Nieuwjaarsfeest met band Step the gap

Theater Concordia trakteert en nodigt iedereen uit voor een spetterend Nieuwsjaarsfeest! In de Grote Zaal speelt disco-, soul- & funk-coverband Step the Gap. Ze transformeren elk optreden in een retourtje Funky Town. Dansend het nieuwe jaar in! Staconcert, enkele zitplaatsen.

Step the Gap bestaat volledig uit professionele muzikanten en hun show bevat enkel de beste, meest feestelijke en aanstekelijke hits. De band weet met twee prachtige zangeressen, een swingende gitarist, een funky bassist, een opzwepende toetsenist én een strakke drummer al het mooie van disco, soul en funk te belichamen.

Step the Gap. Keeps the soul alive! Glorieuzer dan Gloria Gaynor. Wonderbaarlijker dan Stevie Wonder. Wilder dan Wild Cherry. Heter dan Donna Summer. Ze veranderen elke gelegenheid in een Disco Inferno. Ze krijgen meer respect dan waarom Aretha Franklin vroeg. Doller dan Dolly Parton. Cooler dan Kool & the Gang. Chiquer dan Chic. En groter dan The Jackson 5, want ze zijn met z’n zessen. Ze bevatten meer elementen dan Earth, Wind & Fire.

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 5 jan 20:15 - 23:59
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook