Inschrijven Nieuwsbrief
U2-theatershow - U22

U22 (ook wel U2two) is in zowel uiterlijk als geluid een kloon van de Ierse rockband U2. Wil je een U2-coverband waarbij je aan je eigen ogen en oren gaat twijfelen? Dan moet je gewoon in Nederland zijn! Met miljoenen views op YouTube, waarbij menig U2-fan twijfelt of het niet Bono zelf is die daar zingt, is U22 wereldwijd bekend.  Staconcert, enkele zitplaatsen

Drie sessiemuzikanten rondom Sam Kramer – in Ierland “Bono’s younger twin brother” genoemd – vormen sinds 2008 de band U22.

In 2018 konden niemand minder dan Justin Timberlake en diens manager niet geloven dat zij een imitator hoorden van Bono in plaats van Bono zelf. Behalve dat de band exact hetzelfde U2-bandgeluid laat horen, is Sam Kramer de belangrijkste troef en publiekstrekker van de band. Met zijn stem zet hij dezelfde sfeer neer als die je gewend bent van U2 zelf.

U22 speelde tweemaal in de Melkweg in Amsterdam, op Paaspop 2016, bij FIS WorldCup Superslalom Crans Montana in Zwitserland, tijdens Het Grote U2 Muziekfeest en daarnaast op vele festivals in Europa.

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 9 mrt 20:15 - 23:00
Normaal
€ 17,50
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook