Sjaak Bral: SEX MET SJAAK

Seks is het lekkerste dat er is. Als ze ooit iets uitvinden dat lekkerder is… blijf ik het er gewoon bij doen, aldus Sjaak Bral. Helaas worden de verworven seksuele vrijheden uit de jaren zestig en zeventig klakkeloos ingeleverd. De seksuele revolutie ligt in een spagaat. Dit zorgt voor vreemde capriolen in de slaapkamer. Een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt. > 12 jaar

Seks is een onuitputtelijke bron van verwondering, mysterie en vooral vrolijkheid. Aan de ene kant ‘moet alles kunnen’. Aan de andere kant wordt bloot verward met seks en dit leidt tot De Nieuwe Preutsheid. Onderbroekdouchen is regel, geen uitzondering. Vrouwentepels op Facebook zijn verboden. Naturisme sterft uit. Topless zonnen? Taboe. Zelfcensuur overwoekert de vrije wil. Amsterdamse ambtenaren wordt opgedragen geen rokjes boven de knie te dragen. Op school beklagen ouders zich over de ‘seksueel getinte’ boeken van Ronald Giphart. Jan Wolkers is al helemaal onbespreekbaar. Bral besluit op onderzoek uit te gaan. Maar niet in de boeken.

Seks met Sjaak: een hartstochtelijk, humorvol pleidooi voor stomende seks.

De afgelopen vijf jaar dompelde hij zich onder in zowat alle vormen van seks. Van de gogobars in Thailand tot de darkrooms van Den Haag. Swinger Parties, SM-feesten, Tinder en Grindr: hij heeft het allemaal ervaren (“met instemming van mijn partner”). Het resultaat is een cabaretvoorstelling die voelt als één groot hoogtepunt.

 Website: www.sjaakbral.nl
Facebook: https://www.facebook.com/sjaakbral
Twitter: https://twitter.com/SjaakBral
Instagram: https://www.instagram.com/sjaak_bral/
YouTube: www.youtube.nl/bralsjaak

Zet in je agenda Zet in je agenda
za 16 mrt 20:15 - 22:15
Normaal
€ 15,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook