Inschrijven Nieuwsbrief
Circus Acrobatico: Foresta Magica

Op speciaal verzoek weer terug, leuk voor jong en oud! Acrobatico is een heel bijzonder jeugdcircus! Met elkaar circus maken betekent niet alleen maar kunstjes leren. Het gaat ook om samenwerken, op elkaar vertrouwen, creatief zijn, blijven oefenen tot je iets kunt en daar terecht heel trots op zijn. Maar samen circus maken betekent vooral: veel plezier!

Wat beleef je tijdens het circusspectakel Foresta Magica? Je stapt héél stilletjes het Magische Woud binnen en dan zie je: de Boswezens. Krioelende Kevers, sierlijke Hoepelelfjes op de grond en in de lucht,  Kwibbels die op paddenstoelen dansen, of  misschien wel één van die geheimzinnige blauwe Waternimfen… of de Vuurvliegjes die razendsnel de hoogte in verdwijnen… Maar: pas op voor de Rollende Trol met haar Flitstoverbal, de baas van de langbenige  Bosmonsters! Ze hebben al een klein meisje gestolen! Zou de boswachter op zijn superfiets haar nog kunnen redden?

De circustheatershows van Acrobatico zijn niet alleen zeer afwisselend door de diversiteit in circusdisciplines, maar ook bijzonder indrukwekkend door de creativiteit en de kwaliteit van de acts. Verpakt in een originele show met mooie muziek en prachtige kostuums is een voorstelling van Acrobatico altijd één groot feest…!

Recentie HCnieuws

Zet in je agenda Zet in je agenda
zo 7 apr 14:00 - 16:00
Jeugdpaspoort
€ 9,00
Volwassene
€ 10,00
Deel via e-mail Deel via Twitter Deel via Whatsapp Deel via Facebook