Repair Cafe

anwb-verlichtingsactieTheater Concordia, Concordiaplein 1 in Haastrecht, organiseert elke eerste donderdag van de maand een Repair Café. Deze oktober editie van het Repair Café is extra speciaal. Dan doet het Repair Café Haastrecht mee aan de landelijke ANWB verlichtingsactie ‘Lichtbrigade’ om samen te zorgen dat alle kinderen met hun fiets in het donker goed zichtbaar zijn.

Kinderen kunnen donderdagmiddag 5 oktober tussen 13.30 – 16.00 uur met hun fietsen langskomen op het Concordiaplein. Onder de veranda van het mooie historische theater controleren ze samen met vrijwillige reparateurs hun fietsverlichting en maken het gratis in orde. Veel kinderen hebben deze dag vrij i.v.m. de landelijke schoolstaking van de basisscholen.

Ook wethouder Neven (Verkeer en Jeugd) is om 13.30 uur aanwezig bij het Repair Café Haastrecht. Zo maken we samen het fietsverkeer voor onze kinderen veiliger!

Sinds 2012 gaat elk jaar in oktober de Lichtbrigade van start. De Lichtbrigade helpt scholen, verenigingen, ANWB-vrijwilligers en ANWB-leden om fietsverlichtingsactie te organiseren. Dit jaar zijn er 2.600 fietsverlichtingsacties door het hele land. Ook het Repair Café Haastrecht van Theater Concordia doet hier graag aan mee.

 

do 5 okt 13:30 - 16:00