Dansen, dansen, dansen in Theater Concordia!

Twee dansvoorstellingen in Theater Concordia! Om 19.30 treden de leerlingen van Dansstudio Gouda op. Daarna volgt de voorstelling ‘Dansen, dansen, dansen’ van Dance Project. Een afwisselende avond voor jong en oud!

Omdat de dansavond voor jong en oud is (6+), beginnen we al om 19.30 uur. Dansstudio Gouda verzorgt het voorprogramma. Ongeveer 40 leerlingen en 6 docenten presenteren zich met choreografieën geïnspireerd op het vijfjarig bestaan van Dansstudio Gouda. Er wordt een compilatie vertoond van de hoogtepunten van de afgelopen vijf jaar.

Na Dansstudio Gouda, treedt Dance Project op. Dansen, Dansen, Dansen is een levende geschiedenisles. Een energieke reis door de tijd met dansen en modeaccessoires uit de jongerencultuur van 1900 tot nu. Van de wals uit 1900 naar Dance Hall. Meer dan 20 dansstijlen passeren de revue. Van de bunny hug tot de Charleston, via de twist tot dampende disco naar hiphop, streetdance en nog veel meer. Iconische figuren uit de danswereld komen langs, zoals bijvoorbeeld Michael Jackson en zijn legendarische moonwalk.

za 31 mrt 19:30 - 21:30
Normaal
€ 19,00