Voorstellingen voor kids en jeugd

Theater Concordia heeft een leuk programma voor het hele gezin: voor ouders en de kids. Kom naar onze kinderfilms, jeugd- en familievoorstellingen, musicals, jeugddisco, creatieve en theaterworkshops. Kinderen uit Haastrecht,  Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk, Vlist, Gouda, Oudewater, Hekendorp, Moordrecht, Gouderak en de hele Krimpenerwaard zijn van harte welkom!

In de schoolvakanties is er altijd wat te doen in Concordia: een film, een voorstelling of een uitdagende workshop (circus, dj). Abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod en leuke acties om vrijkaartjes te winnen!

Korting met Krimpenerwaard jeugdpaspoort

Alle kinderen (tot 15 jaar) uit de Krimpenerwaard krijgen het jeugdpaspoort. Ook bij Concordia kun je er een halen. Op vertoon van dit paspoort krijg je korting op allerlei culturele activiteiten in de Krimpenerwaard.
Bij Concordia krijg je 10% korting op kinder- en familievoorstellingen. In de schoolvakanties kun je met voordeel naar de film. Vergeet niet een stempel in je paspoort te laten zetten. Met de stempels maak je kans op prachtige prijzen.

 EGGE-PAS-POSTERA3.indd

Tip: vier je verjaardag in Concordia!

Concordia is ook super leuk voor jouw verjaardagsfeestje. Gastheer Rob van Zuijlen vertelt graag meer over het kinderfeestjesarrangement.

winnaars lego kleurwedstrijd

Informatie

Voor meer informatie: Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl

 Info_image