Moderne faciliteiten in historisch gebouw

Theater Concordia is geschikt voor zeer uiteenlopend gebruik, zowel zakelijk als privé. Concordia heeft mooie ruimten en een breed scala aan moderne horeca- en cateringfaciliteiten. Er is  natuurlijk gratis Wifi. Het theaterdeel is de grote, culturele zaal met een groot podium en grenzend aan de culturele zaal vind je het riante, gezellige Grand Café.

Grote culturele zaal

In de grote zaal bouwen vrijwilligers de tribune op die ruimte biedt aan 80 zitplaatsen. Daarnaast is er nog ruimte voor 110 andere zitplaatsen.  190 mensen plek. Voor een bijeenkomst waar mensen blijven staan, biedt de culturele zaal zelfs ruimte aan 300 personen. Bekijk hier de huurtarieven.

 

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Theaterfaciliteiten

Het podium in de grote zaal is 8,95 m breed,  7,65 m diep en 5,00 m hoog. Links en rechts van het podium zijn kleedkamers, voorzien van douche en toilet. Boven de entree in de grote zaal is het regiebalkon met alle technische aansluitingen en een beamer. Klik hier voor gedetailleerde technische informatie.

Grand Café

In het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. Er kunnen 100 mensen zitten en zelfs 150 zitten en staan. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

Combinatiemogelijkheden

De grote zaal en het Grand Café samen bieden plaats aan 450 staande gasten in Concordia. Zowel de culturele zaal als het Grand Café kun je, in overleg, naar eigen inzicht indelen. De combinatie van hedendaagse ruimtes in een prachtige gastvrije, historische omgeving bieden jouw gezelschap talloze gebruiksmogelijkheden.  Informeer bij gastheer Rob van Zuijlen naar de mogelijkheden!

Kleine gezelschappen

Theater Concordia is ook heel geschikt voor kleinere gezelschappen. De culturele zaal en het Grand Café zijn met mooie belichting en accesoires sfeervol aan te passen aan de grootte van je groep.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Concordia prima te bereiken.

Google Maps

Informatie

Voor meer informatie en contact:

Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak