Inschrijven Nieuwsbrief

Moderne faciliteiten in historisch gebouw

Theater Concordia is geschikt voor zeer uiteenlopend gebruik, want er zijn twee mooie, ruime multifunctionele ruimten.
Er is een stijlvolle historische theaterzaal: de grote, culturele zaal met een groot podium. Daaraan grenzend vind je het riante, gezellige Grand Café.

De ruimtes zijn ook te combineren. Een scala aan moderne faciliteiten (technisch, horeca/catering) maakt Concordia geschikt voor verschillende toepassingen.

Grote culturele zaal

In de grote zaal biedt een verplaatsbare tribune ruimte aan 80 zitplaatsen. Daarnaast is er nog ruimte voor 110 andere zitplaatsen.  In totaal is er plek voor 190 mensen. Voor een bijeenkomst waar mensen blijven staan of dansen, biedt de culturele zaal zelfs ruimte aan 300 personen. Bekijk hier de huurtarieven.

 

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Theaterfaciliteiten

  • Het podium in de grote zaal is 8,95 m breed,  7,65 m diep en 5,00 m hoog.
  • Links en rechts van het podium zijn kleedkamers, voorzien van douche en toilet.
  • Boven de entree in de grote zaal is het regiebalkon met alle technische aansluitingen en een beamer. Klik hier voor gedetailleerde technische informatie.
  • Er is  natuurlijk gratis Wifi.

Grand Café

In het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. Er kunnen 100 mensen zitten en zelfs 150 zitten en staan.
Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

Combinatiemogelijkheden

De grote zaal en het Grand Café  bieden samen plaats aan 450 staande gasten. Deze ruimtes kun je in overleg indelen naar eigen inzicht.
De combinatie van de ruimtes bieden jouw gezelschap talloze gebruiksmogelijkheden.
Informeer bij gastheer Rob van Zuijlen naar de mogelijkheden!

Kleine gezelschappen

Theater Concordia is ook heel geschikt voor kleinere gezelschappen, zoals families, vriendengroepen. Met mooie belichting en accessoires sfeervol maken we de ruimte passend bij de grootte van je groep.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Concordia prima te bereiken.

Google Maps

Informatie

Voor meer informatie en contact:

Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak