Kom ook naar  Concordia!

Concordia is het gezelligste theater in de Krimpenerwaard en omstreken. Het theater is gevestigd in een mooi historisch gebouw met moderne faciliteiten;
een uitstekend podium voor allerlei vormen van (klein)kunst en een uitstekende sfeervolle plek voor ontmoeting en contact. Concordia is in de wijde omtrek bekend vanwege de gezellige nazit in het Grand Café, maar ook vanwege de prima faciliteiten voor events en zakelijke conferenties.

Elk seizoen bieden wij onze bezoekers weer een verrassend en zeer gevarieerd theaterprogramma. Van Marc Marie Huybrechts tot de Meiden van Los. Van country en Prince-tribute tot Wibi Soerjadi en de Franse avond. Van de Concordia Filmavonden tot het jeugdcircus en de Concordia Pubquiz. Het maandelijkse Repair Café nodigt de inwoners uit om hun spullen te laten repareren.

Ruim 75 enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden runnen het theater. Ook zin om mee te werken? Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief, want daarin zetten we onze vacatures.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Op het naastgelegen Concordiaplein is volop gratis parkeergelegenheid
Ook met het openbaar vervoer is Concordia prima te bereiken. De bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht stopt bij de rotonde. Deze halte is 1 minuut lopen van de ingang.

Google Maps

Informatie en contact

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.