Inschrijven Nieuwsbrief

Kom ook naar  Concordia!

Concordia is het gezelligste theater in de Krimpenerwaard en omstreken! Het is gevestigd in een mooi historisch gebouw.
Dit theater is een uitstekend podium voor allerlei vormen van (klein)kunst en een sfeervolle plek voor ontmoeting en contact. In de wijde omtrek staan we bekend vanwege de gezellige nazit in het Grand Café, maar ook vanwege de prima (technische) voorzieningen voor events en feesten.

Elk seizoen bieden wij onze bezoekers weer een verrassend en zeer gevarieerd theaterprogramma. Van Karin Bloemen tot de de finalisten van Cameretten. Van fantastische tributebands en de TOT 2000-pub tot klassieke muziek van Lavinja Meijer. En maandelijks zijn er de Concordia Filmavonden, de Pubquiz en het Repair Café.

Ruim 85 enthousiaste vrijwilligers van alle leeftijden runnen het theater. Meer weten over het vrijwilligerswerk? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief, want daarin staat maandelijks een vrijwilliger centraal. Ook zin om mee te werken? Stuur een mailtje met je aanbod of vraag naar info@theaterconcordia.nl.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan op het naastgelegen Concordiaplein en is gratis.
Ook met het openbaar vervoer is Concordia prima te bereiken, want bushalte Centrum is 1 minuut lopen van de ingang. Bussen vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht stoppen daar. 

Google Maps

Informatie en contact

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

concordiavlag