Tribute legends 70’s 80’s & 90’s revival

Bestel kaarten

Muziek
€ 37,50

Tribute Legends 70’s 80’s & 90’s revival met
A*fever; Best Abba tribute of Europe, Tribute to Toto, Phil Bee Cocker band en Nono2solo band ft. Anita Doth 90’s tour

Buiten evenement met after party
Terrein open 18.00 uur / start programma 19.00 uur / 18+

De derde editie van dit fantastische buitenevenement op het Concordiaplein!
Een avond lang een trip down memory lane, de grootste hits vertolkt door vier fantastische live bands.

Afever is de beste ABBA tribute band van Europa, en brengt een memorabele show met het beste repertoire van de meest succesvolle popformatie van de jaren 70 en 80.

Tribute To Toto neemt je mee terug naar de jaren 80 en 90, en brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse poppodia! Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke show vol met muzikale hoogtepunten.

Phil Bee Cocker Band With A Little Help From My Friends
De ultieme ode aan Joe Cocker, ‘The Voice of Sheffield’, door Phil Bee, The Voice (Senior) of Holland!
‘Unchain my heart’, ‘Many rivers to cross’, ‘The letter’, ‘n’Oubliez jamais’, ‘You are so beautiful’, ‘Feeling alright’ en uiteraard ‘With a little help from my friends’, een wervelende muzikale eerbetoon van zeer hoog niveau. Dichter bij Joe Cocker gaat u niet komen! Een 8-koppige band bestaande uit louter topmuzikanten brengt de ultieme Joe Cocker show

Nono2solo band ft. Anita Doth met de legendarische voice of the 90’s Anita Doth met haar Nono2solo band staan garant voor een afsluiter die ‘het dak eraf blaast’
Met repertoire dat de wereld veroverde en in het collectief geheugen staat gegrift. Zo stond “No Limit“ alleen al in meer dan 35 landen op nummer 1 in de hitlijsten, op verzoek is Ingrid Simons (de stem van 90’s legend DJ Paul Elstak) ook toegevoegd aan de Live band.