Country Café Concordia

Bestel kaarten

Muziek

Change of Key uit Gouda, het vaste Country Music huistrio van Theater en Grand Café Concordia, heeft deze maand niemand minder dan solo-gitarist Eppo Franken met zijn prachtige Brad Paisley Guitar, weer uitgenodigd.
Deze virtuoze instrumentalist zal, met zijn vingervlugge solo’s en zijn prachtige invulling van de vele songs die de revue gaan passeren, de harten van menig gitaarlief-hebber sneller laten kloppen. Met Eppo wordt er weer een andere kant van Country Music belicht.

Afgelopen maand was het thema Country Gospel. In deze editie zal het repertoire meer bestaan uit Uptempo Country Music en Western Swing, met een vleugje Bluesy invloeden. Kortom weer een lust voor het luisterend oor van de muziek liefhebbers van dit genre.

Change of Key staat met hun gastspeler Eppo weer op de vlakke vloer van de sfeervolle Theaterzaal en het publiek zit in een halve cirkel om hen heen, dit om de sfeer van een huiskamer concert te benaderen.

De entree is € 10,- pp en reserveren kan natuurlijk weer via info@marykee.com of 0654 918147, maar ook aan de zaal zijn kaartjes verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, want vol is vol.