Inschrijven Nieuwsbrief
Steun ons door middel van het Steun Ticket
Koop hier je extra steuntickets! Daarmee help je de financiële strop door het Coronavirus te beperken voor ons mooie theater. We hopen op jullie gulle bijdragen!
do 12 nov 19:30
Filmavond: De beentjes van Sint-Hildegard

UITVERKOCHT!

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen.  Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden.
Alle leeftijden

vr 13 nov 19:30
Filmavond: De beentjes van Sint-Hildegard

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen.  Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden.
Alle leeftijden

za 14 nov 20:30
Het beste van Hollandse Bodem!

Het Beste van Hollandse Bodem! Een Tribute aan het Hollandse Levenslied en de Hollands kroeg scene.
In deze roerige tijd waarin we allemaal snakken naar een heerlijke kroeg avond of een feestje, brengen wij een corona proef concept waarin we de kroegbeleving naar het theater brengen!
Leeftijd 18+

zo 15 nov 15:00
Live! Op zondag Blues met Paardekooper

Afgelopen jaar speelde Paardekooper het Bluesfestival in Haastrecht plat met hun fenomenale optrede. Paardekooper brengt blues zoals het moet zijn, puur en van muzikaal hoogstaand niveau! Niet voor niets hebben we deze band opgenomen in onze vaste programmering, kom het zelf ervaren!

vr 20 nov 20:15
Jochem Nooyen

Deze voorstelling is geannuleerd!

Een onemanshow van mind-illusionist Jochem Nooyen, vol verhalen, interactie en humor. Wonderlijke mind-illusies en interactieve experimenten met het gehele publiek zorgen voor plezier en verwondering in de magische show De Breinjongleur.

za 21 nov 20:30
The Conditioners

Live! Op zaterdag inmiddels een begrip bij muziekliefhebbers uit de regio dit maal met The Conditioners

do 26 nov 19:30
Filmavond: Green Book

Deze Amerikaanse biografische roadmovie uit 2018 is gebaseerd op de vriendschap tussen de beroemde Afrikaans-Amerikaanse pianist Don Shirley en zijn chauffeur en lijfwacht Tony Lip. Samen reizen ze in de jaren 60 door de zuidelijke Verenigde Staten, waar ze meermaals geconfronteerd worden met racisme en hun tegengestelde persoonlijkheden.

twaalf

vr 27 nov 20:30
Golden Earring Tribute - Bloody Buccaneers

Tribute shows van hoge kwaliteit zijn niet meer weg te denken uit de  programmering van Theater Concordia dit maal hebben we 1 van de meest succesvolle Tribute bands van Nederland bereid gevonden om in Corona tijd te komen spelen!

Leeftijd 16+

za 28 nov 20:15
Kasper van Kooten: Speeltijd

In dit tiende programma gaat Kasper van Kooten terug naar de basis. Geen decor, geen band, maar een man en zijn verhaal. In Speeltijd deelt hij zijn kijk op de wereld, zijn omgeving, maar vooral op zichzelf.

DetailsGeen webverkoop
zo 29 nov 15:00
Country Cafe

Tribute to singer-songwriters. Change of Key heeft ook een mooie verzameling eigen songs. Daarnaast komen werken van de door dit trio bewonderde componisten aan bod. De liefhebber van een luisterconcert komt deze middag echt aan zijn trekken.

Reserveren volgens RIVM regels verplicht! Kaarten à € 7,50 via 0654 918147 of info@marykee.com

Leeftijd 12+

DetailsToegang gratis
do 3 dec 13:30
Repair Cafe

Elke 1e donderdag van de maand is er het gezellige Repair Café. Iedereen is van harte welkom met zijn of haar kapotte spullen om die, samen met vrijwillige reparateurs, ter plaatse weer in orde te maken. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en een (gratis) kopje koffie of thee. Je vrijwillige bijdrage is voor het reparatiemateriaal.

 

vr 11 dec 20:30
Voute Kerst Bingo met Live Entertainment

De Voute kerst bingo is een avond vol bingo, lachen, gieren en meedoen met foute (kerst)hits en Nederlands talige muziek! Leuke, lekkere en gekke prijzen winnen!
Rob van Zuijlen draait in eigen persoon aan de balletjes machine en presenteert.

Leeftijd 16 +

DetailsGeen webverkoop
za 12 dec 14:00
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw

Bij het festival Verhalen tussen Oud en Nieuw wandel je door het sfeervolle dorp Haastrecht van locatie naar locatie. Vier verhalenvertellers wachten je op met een bijzonder verhaal. Meer info en kaartverkoop: www.verhalencompagnie.nl.
Toegangsprijs € 18,50

DetailsGeen webverkoop
zo 13 dec 14:00
Festival Verhalen tussen Oud en Nieuw

Verhalenvertellers uit heel Nederland en België strijken op verschillende locaties in het mooie historische hart van Haastrecht neer. En de verhalenliefhebbers wandelen van verhaal naar verhaal. Luister naar prachtige verhalen uit vervlogen tijden, zelf verzonnen of echt gebeurd.

Meer info en kaartverkoop: www.verhalencompagnie.nl. Toegangsprijs € 18,50

do 17 dec 19:30
Filmavond: A Star Is Born

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen.

kijkwijzer-16

vr 18 dec 21:00
Concordia Pubquiz

Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 18 teams van max 4 deelnemers. Alleen met een groepsticket kun je meedoen!
Minimumleeftijd: 14 jaar.

 

DetailsGeen webverkoop
zo 20 dec 12:00
Country Café Concordia met kerstbrunch

Een overheerlijke Kerstbrunch, muzikaal omlijst door Change of Key met  bijpassende muziek in Kerstsfeer.  Vanaf 15.00 uur is er toegang voor iedereen. Het huistrio speelt dan nog 2 langere sets, met gevarieerde country (Kerst) muziek.
Brunch € 29,50 p.p. Vanaf 15.00 uur is de entree € 7,50 pp.
Kaarten van zowel de brunch al entree vanaf 15:00 uur i.v.m. de RIVM regels s.v.p. van te voren reserveren via info@marykee.com / 0654 918147

wo 23 dec 14:00
Familiefilm: Kapsalon Romy

De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy uit school naar haar oma toe. Niet zo leuk… want oma Stine heeft het heel druk met haar eigen kapsalon en is best streng tegen Romy. Alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft.

Alle leeftijden

wo 30 dec 14:00
LEGO bouwdag

Ben je een LEGO-fan? Kom dan naar Concordia: het theater wordt omgetoverd tot een echte LEGO-hemel! Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je met een bijna oneindige hoeveelheid LEGO bouwen wat je wilt. Laat jouw LEGO-talent zien en wie weet win je zelfs wel een mooie prijs met jouw LEGO-bouwwerk!

***Leuk voor een kinderfeestje!***

do 31 dec 14:00
Oudejaars Klaverjassen

Het is elk jaar weer gezellig te midden van de harten, schoppen, klaveren en ruiten! Samen kaartend het jaar afsluiten. Wie winnen er deze keer?

De zaal indeling is conform de RIVM richtlijnen.
Kaarten à € 15,– zijn per koppel van 2 personen.

vr 9 apr 20:15
Guido Weijers: Masterclass geluk

Leeftijd 14+