Inschrijven Nieuwsbrief

Prima sfeer en faciliteiten voor grote en kleine groepen

Concordia biedt hedendaagse ruimtes  in een prachtig historisch pand.
Het theater beschikt over een grote zaal met een groot podium en direct daarnaast is het gezellige Grand Café Concordia.

Zitplaatsen
In de grote zaal biedt Concordia zitplekken aan 190 mensen.  80 zitplaatsen op de mobiele tribune en daarvoor 110 zitplaatsen voor het podium.

Staplaatsen
Voor een bijeenkomst waar iedereen staat, biedt de grote, culturele zaal ruimte aan 300 personen. Zoals bij recepties en popconcerten. Als je het Grand Café erbij betrekt, dan kunnen er 450 (staande) gasten in Concordia terecht.

Grand Café
Ook in het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. Er zijn zitplaatsen voor 100 mensen en 150 gasten kunnen er zitten en staan.

Kleine gezelschappen
Theater Concordia is ook geschikt voor kleinere gezelschappen. Voor kleine groepen bieden zowel de culturele zaal als het Grand Café prima sfeervolle mogelijkheden. Zowel de zaal als het Grand Café kun je in overleg met gastheer Rob van Zuilen naar eigen inzicht indelen.

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Combinatie
De combinatiemogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café zijn groot en flexibel aan te passen in al je feestelijke wensen. Alle faciliteiten zoals gratis wifi en ondersteunende techniek  zijn prima op orde.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Op het Concordiaplein waar het gebouw aan grenst, is volop gratis parkeergelegenheid.
Openbaar vervoer: Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Theater Concordia in Haastrecht prima te bereiken.

Google Maps

 

Informatie

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.