Goede sfeer voor grote en kleine groepen

Theater Concordia beschikt over een grote zaal met een groot podium. Naast deze culturele zaal is er een riant en gezellig Grand Café.

Zitplaatsen
In de grote zaal biedt een mobiele tribune 80 zitplaatsen. Met 110 andere zitplaatsen in de zaal biedt Concordia zitplekken aan 190 mensen.

Staplaatsen
Voor een bijeenkomst waar iedereen staat, biedt de grote, culturele zaal zelfs ruimte aan 300 personen. Als u het Grand Café erbij betrekt dan kunnen er maar liefst 450 staande gasten in Concordia terecht.

Grand Café
Ook in het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. 100 mensen kunnen er zitten en zelfs 150 gasten kunnen er zitten en staan.

Kleine gezelschappen
Theater Concordia is niet alleen geschikt voor grote gezelschappen. Voor kleine groepen biedt de culturele zaal en het Grand Café prima sfeervolle mogelijkheden. Zowel de culturele zaal als het Grand Café kunt u in overleg naar eigen inzicht indelen, zodat de ruimte ook goed aansluit bij een klein groep.

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Combinatie
De combinatiemogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café zijn groot en flexibel aan te passen in al uw zakelijke wensen. Alle faciliteiten zoals gratis wifi en ondersteunende techniek  zijn prima op orde. Concordia biedt hedendaagse ruimtes  in een prachtig historisch pand.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Op het Concordiaplein waar het gebouw aan grenst, is volop gratis parkeergelegenheid.
Openbaar vervoer: Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Theater Concordia in Haastrecht prima te bereiken.

Google Maps

 

Informatie

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
Je kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.