Inschrijven Nieuwsbrief

Grand Café: gezellig voor jong en oud

Concordia is van oudsher een ontmoetingsplek met activiteiten voor jong en oud. Het Grand Café is bekend om z’n gezellige nazit, zowel voor de cultuurliefhebbers uit de theaterzaal als de sporters uit de aangrenzende sporthal. De bar, de sfeervolle zitjes, de leestafel en een klein podium maken de ruimte multifunctioneel.  Grand Café Concordia vormt tevens de thuisbasis van enkele verenigingen in de Krimpenerwaard. Het geeft dagelijks ondersteuning aan Theater Concordia en sporthal Concordia te Haastrecht.
Er is gratis Wifi.

Hapje/drankje

Je bent van harte welkom voor een heerlijke espresso, cappucino, koffie en thee. Er zijn naast frisdranken ook wisselende bieren op de tap, wijntjes en andere drankjes. Ook kun je een hapje blijven eten. Op de kleine kaart staan zowel vers belegde pistoletjes en saté als uitgebreid bittergarnituur. Een compleet en ontspannend avondje uit bestaat uit een voorstelling naar keuze met vrienden, familie of collega’s en een sfeervolle nazit met een hapje en drankje in het Grand Café. Ook leuk voor een afspraak met jouw zakelijke relaties of met een vriendengroep! 

Huren

De ruimtes zijn zeven dagen per week te huur (ochtend, middag en avond) voor  feesten, bijeenkomsten, bruiloften en andere evenementen. Elk in een eigen thema en geheel naar eigen wens in te vullen, met catering op maat. Concordia is daarmee de ideale locatie voor bijeenkomsten van 25 tot 450 personen.

Gastheer

Rob van Zuijlen is je gastheer in het Grand Café. Zijn langdurige horeca-ervaring staat borg voor professionele realisatie van wensen, met catering op maat. Goed gastheerschap is gastvrij, persoonlijk en professioneel, aldus Rob. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden van het gebouw en de uitstekende (technische) voorzieningen.

Gastheer Rob van Zuijlen

Gastheer Rob van Zuijlen: gastvrij, persoonlijk en professioneel.

 

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur geopend.
Je kunt hier ook kaartjes kopen voor de voorstellingen  en de Concordia Theaterbon.

Informatie

Voor meer informatie: Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51
info@grandcafe-concordia.nl – www.theaterconcordia.nl