Gezellig voor jong en oud

Het Grand Café Concordia is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. De bar, de sfeervolle zitjes, de leestafel en een klein podium maken de ruimte multifunctioneel. Voor de cultuurliefhebbers uit de grote zaal en de sporters van de aangrenzende sportaccommodatie nodigt het Grand Café zeker uit tot gezellig bij- en napraten.

Hapje/drankje

Je bent van harte welkom voor een kop koffie, thee, frisdrank of alcoholisch drankje . Ook kun je een hapje blijven eten: op de kleine kaart staan onder andere vers belegde pistoletjes, saté, uitgebreid bittergarnituur, et cetera. Er is gratis Wifi.

Huren

Het Grand Café is zeven dagen per week te huur (ochtend, middag en avond). Al dan niet in combinatie met de grote, culturele zaal. Het Grand Café is zeer geschikt voor de ontvangst van zowel zakelijke als particuliere klanten.

Gastheer

Rob van Zuijlen is uw gastheer van het Grand Café in Concordia. Zijn langdurige horeca-ervaring staat borg voor professionele realisatie van wensen, met catering op maat. Goed gastheerschap volgens Rob is gastvrij, persoonlijk en professioneel.

Gastheer Rob van Zuijlen

Gastheer Rob van Zuijlen

 

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur geopend.
Je kunt hier ook kaartjes voor de voorstellingen kopen en de Concordia Theaterbon.

Informatie

Voor meer informatie: Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl