Inschrijven Nieuwsbrief

Concordia’s Pubquiz gaat opnieuw digitaal! Na de succesvolle Haastrecht Quiz waren alle deelnemers enthousiast voor nog een keer.

Op vrijdag 15 januari 2021 start er weer een gezellige online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie.

Met deze Pubquiz houden we het gezellige Concordiagevoel vast, in de nieuwe stijl. Dit keer is er geen leeftijdsgrens.

De presentatie van de 60 vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. De winnaar krijgt een bijzondere verrassing!

Samen voor Concordia!

Met deze Pubquiz zorgen we voor een gezellig avondje Concordia bij jou thuis. Een basisticket kost €10 euro per team. Koop eventueel ook extra steuntickets! Daarmee help je ook de financiële strop door het Coronavirus te beperken voor ons mooie theater. We hopen op jullie gulle bijdragen!

Wat heb je vrijdagavond nodig?

Om dit mee te kunnen spelen heeft u nodig twee toestellen (bijvoorbeeld telefoon en laptop) of op één device waarbij u twee schermen openzet.

We streamen via Zoom en u beantwoordt de vragen via Ahaslides. Na inschrijving ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres op de quizdag een mail met de inlogcodes.

Je kunt via info@grandcafe-concordia.nl een (pubquiz) borrel box of plank bestellen, stuur ons een mail en u ontvangt het actuele assortiment en een bestellijst.

Meer informatie 06-28476069 of 06-53873551

Mee doen met de Online pubquiz? Klik op Pub Quiz online