De ideale ruimte voor evenementen

Zoekt u een geschikte locatie voor uw bruiloft, lezing, evenement? Theater Concordia in Haastrecht, heeft alles wat u nodig heeft. Het prachtige historische gebouw is een modern, cultureel en zakelijk complex met karakteristieke elementen die Concordia al ruim een eeuw sieren. De combinatie van de mooie ruimtes, een breed scala aan horeca- en cateringfaciliteiten en een goede bereikbaarheid, maken dit de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst voor grote en kleine groepen. Concordia beschikt over moderne faciliteiten zoals een regiebalkon, een beamer, geluid- en lichtinstallaties en gratis Wifi.

Vele zaalindelingen zijn mogelijk. Bekijk hier de huurtarieven.

Theater Concordia is dé locatie voor:

  • particulieren: trouwlocatie, jubilea, familiebijeenkomsten, maar ook bijeenkomst na begrafenis of crematie
  • bedrijven, vergaderingen, conferenties, congressen en seminars, bedrijfspresentaties en -films, netwerkbijeenkomsten, personeelsuitjes, relatiemarketing, recepties, workshops en cursussen, lezingen

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid. Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Concordia prima te bereiken.

Google Maps

Informatie

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

Zakelijke flyer Theater Concordia - voor  Zakelijke flyer Theater Concordia - achter