Concordia is van ons allemaal

We zijn blij met alle mensen die ons mooie theater draaiend houden. En dat zijn er tientallen! Zo zijn er de vrijwilligers van de tribuneopbouw, de pr, de techniek en het hospitalityteam. Anderen dragen bij als sponsor. Draagt u Concordia ook een warm toe en wilt u ook op uw eigen wijze uw bijdrage leveren? Dat kan! Neem als (toekomstige) sponsor contact op met Paul Sterk

Meer zin in een vrijwilligerstaak? Dan vertelt Jan Hogendoorn u meer over de mogelijkheden.

De organisatie van Theater Concordia draait op een vrijwillig bestuur, waarvan de leden verschillende commissies aansturen.
Er zijn inmiddels meer dan 60 vrijwilligers die zich met veel enthousiasme en plezier inzetten voor Theater Concordia actief.

Hospitality-team

Deze dames en heren zorgen ervoor dat u hartelijk ontvangen wordt bij aankomst voor de voorstelling. Ze controleren uw kaartje en mogen het podium betreden om de artiesten na afloop van de voorstelling een aardigheidje aan te bieden.

Bouwkundige zaken

Dit deskundige team zorgt ervoor dat het gebouw de zorg krijgt die nodig is om nu goed te functioneren en in de toekomst te kunnen blijven bestaan.

Theatertechnisch team

Zij zijn altijd lang voordat de voorstelling begint in touw om wonderen te verrichten op het gebied van licht en geluid…
Ook onmisbaar bij het vertonen van films en houden van lezingen en presentaties.

Programmaraad

De programmaraad steekt ruim een jaar voor het programma bij u in de bus valt de koppen bij elkaar om voor u een zo aantrekkelijk, veelzijdig, interessant, verrassend en kwalitatief mogelijk programma samen te stellen. We zijn er trots op elk seizoen weer een aantal grote namen naar ons kleine theater in de polder te kunnen halen.

Inrichtingscommissie

De smaakvolle inrichting en aankleding heeft Theater Concordia aan deze commissie te danken. Er wordt geen gordijn opgehangen zonder dat daar uitgebreid over wordt gesproken.

Tribunebouwers

Een zeer gemêleerd gezelschap voornamelijk sterke mannen bouwt voor elke voorstelling de tribune op zodat iedereen in de zaal het goed kan zien. De volgende dag breken ze de tribune af en wordt er gezellig nagepraat over de afgelopen voorstelling.

PR-commissie

In samenspraak met de programmaraad zorgen zij ervoor dat er ook daadwerkelijk mensen naar de voorstellingen in Concordia komen. Zij maken, bedenken en verspreiden hiervoor alle mogelijke inzetbare middelen; Facebook, Twitter, de uitgebreide programmafolder, posters, flyers, website, nieuwsbrieven, het inlichten van de pers en ludieke acties.

Tuinmannen

Voornamelijk bestuursleden met groene vingers houden het plein en het groen eromheen onkruidvrij en netjes.

Vacatures

Theater Concordia kan altijd helpende handen en hoofden gebruiken. Aanmelden door een email te sturen naar secretariaat@theaterconcordia.nl o.v.v. vrijwilliger Theater Concordia.

Kunstwerken

IMG-20160103-WA0013

Heeft u ze al gezien? De kunstwerken die de creatieve ‘Andy Warhols’ onder onze vrijwilligers hebben gemaakt tijdens de jaarlijkse vrijwilligersbijeenkomst op 3 januari 2016? Onder deskundige leiding van Josefien Versteeg zijn technici, tribunebouwers en leden van de programmaraad, het hospitalityteam en de pr-groep aan de slag geweest om de artiesten die afgelopen 5 jaar in Concordia stonden, te vereeuwigen. De portretten hangen in de beide kleedkamers.