Hedendaagse ruimtes in historische omgeving

Theater Concordia is geschikt voor uiteenlopend gebruik, zowel zakelijk als privé. Concordia heeft mooie ruimten, een breed scala aan horeca- en cateringfaciliteiten en gratis Wifi. Het theater beschikt over een grote, culturele zaal met een groot podium. Naast de culturele zaal is er een riant en gezellig Grand Café. Theater Concordia is niet alleen geschikt voor grote gezelschappen. Ook voor kleine groepen biedt de culturele zaal en het Grand Café prima sfeervolle mogelijkheden.

Grote culturele zaal biedt volop faciliteiten

In de zaal kan een tribune opgebouwd worden met 90 zitplaatsen. Dit in combinatie met 110 andere zitplaatsen, biedt aan 200 mensen plek. Voor een bijeenkomst waar gestaan wordt, biedt de culturele zaal zelfs ruimte aan 300 personen. Wordt het Grand Café erbij betrokken dan kunnen er 450 staande gasten in Concordia terecht.

Bekijk hier de huurtarieven.

Theater faciliteiten: Het podium in de grote zaal is 8,95 m breed,  7,65 m diep en 5,00 m hoog. Links en rechts van het podium is een kleedkamer voorzien van douche en toilet. Boven de entree in de grote zaal bevindt zich een regiebalkon met alle technische aansluitingen en een beamer. Klik hier voor gedetailleerde technische informatie.

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Grand Café

In het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. Er kunnen 100 mensen zitten en zelfs 150 zitten en staan. Zowel de culturele zaal als het Grand Café kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. Ook voor kleine groepen biedt de culturele zaal en het Grand Café prima sfeervolle mogelijkheden. Kortom, de combinatiemogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café staan garant voor hedendaagse ruimtes, met gratis wifi in een prachtige historische omgeving. Flexibel aan te passen in al uw zakelijke wensen.

Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.

Combinatiemogelijkheden: Grote zaal + Grand Café

De grote zaal en het Grand Café samen bieden plaats aan 450 staande gasten in Concordia. Zowel de culturele zaal als het Grand Café kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. Kortom, de combinatiemogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café staan garant voor hedendaagse ruimtes in een prachtige historische omgeving. Flexibel aan te passen in al uw zakelijke wensen.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid.
Openbaar vervoer: Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Theater Concordia in Haastrecht prima te bereiken.

Google Maps

Horeca en catering

Een compleet en ontspannend avondje uit bestaat uit een voorstelling naar keuze met een heerlijk theaterdiner vooraf. Ook leuk voor uw zakelijke relaties of met een vriendengroep. Gastheer Rob van Zuijlen vertelt u graag meer over alle mogelijk­heden.

Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl