Goede sfeer voor grote en kleine groepen

Theater Concordia beschikt over een grote, culturele zaal met een groot podium. Naast de culturele zaal is er een riant en gezellig Grand Café. In de zaal kan een tribune opgebouwd worden met 90 zitplaatsen. Dit in combinatie met 110 andere zitplaatsen, biedt aan 200 mensen plek. Voor een bijeenkomst waar gestaan wordt, biedt de culturele zaal zelfs ruimte aan 300 personen. Wordt het Grand Café erbij betrokken dan kunnen er 450 staande gasten in Concordia terecht.

rond-receptie rond-forum rond-carre rond-beurs

Ook in het Grand Café is plek voor grote groepen mensen. Er kunnen 100 mensen zitten en zelfs 150 zitten en staan. Zowel de culturele zaal als het Grand Café kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. Theater Concordia is niet alleen geschikt voor grote gezelschappen. Ook voor kleine groepen biedt de culturele zaal en het Grand Café prima sfeervolle mogelijkheden.

Kortom, de combinatiemogelijkheden van de culturele zaal, het bijbehorende toneel en het riante Grand Café staan garant voor hedendaagse ruimtes, met gratis wifi in een prachtige historische omgeving. Flexibel aan te passen in al uw zakelijke wensen.

Goed bereikbaar, gratis parkeren voor de deur

Theater Concordia is goed bereikbaar met de auto. Aan het Concordiaplein waar het gebouw aan ligt, is volop gratis parkeergelegenheid.
Openbaar vervoer: Ook met de bus vanuit Gouda, Nieuwegein of Utrecht is Theater Concordia in Haastrecht prima te bereiken.

Google Maps

 

Informatie

Voor meer informatie en contact: Rob van Zuijlen: T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51 – Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl
U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen. Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.00 uur en op afspraak.