Gezellig voor jong en oud

Het Grand Café Concordia is een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud. Het nieuw ontworpen Grand Café heeft een bar, sfeervolle zitjes, een leestafel en een klein podium. Het is dagelijks, behalve zondag, vanaf 17.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom voor een kop koffie, frisdrank of alcoholisch drankje en er is gratis Wifi. Ook kan er gegeten worden van de kleine kaart (zoals uitgebreide bittergarnituur, pistoletjes, saté etc).

Het Grand Café is zeven dagen per week te huur (ochtend, middag en avond). Al dan niet in combinatie met de grote, culturele zaal. Gastheer van het Grand Café in Concordia is de bekende Haastrechtenaar Rob van Zuijlen. Zijn langdurige ervaring staat borg voor professionele realisatie van wensen, met catering op maat. Goed gastheerschap: gastvrij, persoonlijk en professioneel.

Gastheer Rob van Zuijlen

Gastheer Rob van Zuijlen

Het Grand Café is voor ontvangst van zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor de cultuurliefhebbers en de sporters van de aangrenzende sportaccommodatie zal het Grand Café zeker uitnodigend werken tot het napraten over alles wat u meemaakt en ervaart in Concordia.

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag, vanaf 17.00 uur geopend. U kunt hier ook terecht voor het kopen van kaartjes voor de voorstellingen en de Concordia Theaterbon.

Informatie

Voor meer informatie: Concordiaplein 1 – 2851 VV Haastrecht – T 0182 50 22 02 – M 06 53 87 35 51
grandcafe@theaterconcordia.nl – www.theaterconcordia.nl